2009. december 29., kedd

7 dolog magamról

Nos, nem könnyű magamról írni, ezt a blogot sem azért hoztam létre, hogy én legyek a főszereplő, sokkal inkább az általam készített mütyürök. De mivel hárman is megtiszteltetek a figyelmetekkel, eleget tesztek a „feladatnak” nem feltétlenül fontossági sorrendben. Mindenekelőtt köszönet az érdeklődésért Editnek, Pankának és Nikinek (Piky73)! 1. Talán a bevezetőből is kiderült, hogy nem vagyok egy egyszerű eset, elég zárkózott, mondhatni magamnak való vagyok, nehezen nyílok meg, de ha kialakul egyfajta kölcsönös bizalom, na abból születnek a remek kapcsolatok. Ebből is adódik, hogy kerülöm a felszínes kapcsolatokat, kevés barátom van, de azok hosszan tartó, mély barátságok. 2. Hiszek a pozitív gondolatok jótékony erejében. 3. Foglalkoztatnak a „világ nagy kérdései”, a megmagyarázhatatlan jelenségek, ezoterika, igyekszem minél többet utána olvasni, hogy helyére tudjam tenni magamban a dolgokat. Eléggé szkeptikus vagyok, nincs olyan eszme vagy tan, amit fenntartások nélkül elfogadnék. Ennek ellenére vagy épp ezért egyik nagy vágyam egyszer végigjárni az „El Caminót”, Szent Jakab útját. 4. Rendkívül nagy az igazságérzetem, nem tudom szó nélkül hagyni az igazságtalanságot szűkebb környezetemben. Holott ezért már nem egyszer megütöttem a bokám, mégsem bírom befogni a szám. Pedig nem vagyok ám egy szószátyár emberke. 5. Alapvetően szenvedéllyel élem az életem, imádok jókat enni, inni, … (;-)) és sajnos a káros dolog sem hiányzik. Dohányzom, és persze az ételekből is a tartalmasabb, hizlalóbb falatokat részesítem előnyben. 6. Borzasztó pocsék levelezőpartner vagyok, egyik legnagyobb hibám a halogatás. Van néhány kötelezettségem is, amire roppant nehezen veszem rá magam. No meg akad vagy 7 félig kész ékszer is az asztalomon, ami még befejezésre vár. :-D Pedig milyen jóleső érzés a munka végeredményének örülni. Igyekszem javítani ezen a hibámon. 7. Nem utolsósorban, büszkeségem,”kicsi” lánykám. Nem csak szép, az esze is helyén van ám. Hogy miért ez a 7 dolog jutott eszembe először magamról? Jó lesz elgondolkodni rajta, mert nem a legmegnyerőbb képet festem. Ráadásnak ebből következik még egy fontos dolog: ritkán érdekel, hogy ki mit gondol rólam, fontosabb a saját értékrendem, és azt hiszem, az a helyén van.
Én ezt a díjat továbbadva Noonira, Fruzsira, Gabira, Timire és Wyruschra lennék kíváncsi, és persze örömmel olvastam rólatok, kiktől ezt kaptam. :-)

7 megjegyzés:

  1. Lehet nem tudom leírni szóról szóra,de örülök,hogy írtál magadról!Láttam már egy korábban feltett képet a lányodról,akkor nem mertem rákérdezni,hogy a lányod e vagy Te vagy "fiatalabb"korodban.Nagyon hasonlítotok egymásra,és igazán büszke lehetsz rá,mert nagyon gyönyörű lány:),akár az anyukája!Nem akarok hízelkedőnek tűnni,de ez így van:)További sok szép ékszerkészítést kívánok!Üdv,Dizsi.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Dizsi!
    Nem ér ám zavarba hozni! :-)
    Köszönöm a jókívánságokat, hasonló szépeket Neked is!

    VálaszTörlés
  3. Nagy örömmel olvastam Rólad!!! És nagyon, de nagyon sok gondolatodban érzem, hogy 'rokon lelkek' lehetünk :))) A pozitív gondolatok ereje, ezoterika, El Camino..., ezek mind-mind engem is foglalkoztatnak!!!
    Puszka, Niki

    VálaszTörlés
  4. Te jó ég! Ő a lányod?!? Hát, ameddig el nem olvastam a szöveget, én is azt hittem, hogy Te vagy az! Egyébként az ezoterika és sajnos a jó nagy evések, ivások és a dohányzás is stimmel :)))

    VálaszTörlés
  5. Örömmel olvastam Rólad, és köszönöm, hogy gondoltál rám. Igyekszem én is eleget tenni a kérésnek. (Egyébként nagyon sok közös dolog van bennünk. Lehet, hogy nem véletlen, hogy "találkoztunk" - még ha "csak" a blogjainkon keresztül is.) Ja, és végre tudok hozzászólást is írni a bejegyzéseidhez!
    További szép napokat az év még hátralévő részére, jövőre pedig boldog új évet és sok-sok gyöngyfűzéssel teli órát, hogy gyönyörködhessünk a szebbnél szebb munkáidban. (Nem is vagyok önző, igaz?)
    Üdvözlettel: Wyrusch

    VálaszTörlés
  6. Jó volt olvasni rólad bővebben is. Érdekes, hogy ahogy telik az idő, kialakul, hogy kik azok, akiknek nem "csak" az alkotásaik, hanem maguk, mint emberek is érdekelnek. És még érdekesebb, hogy pont tőlük kapok ilyen játék invitálásokat, amit nagyon szépen köszönök, amint időm engedi, eleget is teszek ennek. (most éppen háromból három lányom beteg, majd ha meggyógyultak)

    VálaszTörlés
  7. Örülök, hogy itt vagytok!
    Mondom én, hogy nincsenek véletlenek. :-D

    VálaszTörlés